Вашите въпроси и нашите отговори

01

АТЛЕТИК

ЛОКАЦИИ

 • Фитнес клубовете ни в София се намират на бул. „Сливница” 228, бул. „Черни връх” 47, бул. „Янко Сакъзов” 78, ул. „Николай Коперник” 21, Софарма Бизнес Тауърс и Мега Мол. В Бургас и Стара Загора можете да ни откриете в Галерия Мол, а в Пловдив – в Мол Марково тепе.

 • Във всички клубове на Атлетик Фитнес, които се намират в търговски центрове – предлагаме минимум 2 часа безплатен паркинг. В останалите клубове на ваше разположение са стойки за колела.

 • Чисти маратонки, които да преобуете на място, спортен екип, хавлиена кърпа и доброто си настроение.

 • Загубена, забравена или повредена карта / чип се преиздава на рецепция срещу цена по ценоразпис.

 • Шкафчетата не са персонални и се използват само по време на престой в клуба. В противен случай, няма да има достатъчно шкафчета за останалите членове на Атлетик Фитнес.

02

АТЛЕТИК

ТРЕНИРОВКИ

 • Да, във всички наши фитнес клубове имаме фитнес инструктори и персонални треньори на ваше разположение. При първоначалното си присъединяване, всеки нов член на Атлетик Фитнес получава безплатна ориентировъчна тренировка с фитнес инструктор.

 • BodyPump, Tae Bo, Пилатес, комбинирана гимнастика, йога, Power Yoga, Detox Yoga, Zumba, FitBall, функционални тренировки, Cardio Dance, Tapout, Step Aerobic, PowerFitBall, BodyBalance, Aero-Step, Spinning, кръгова тренировка, Aero Kickbox, Fat burning Class, народни танци, Tabata, FIRE, TRX, ABT и Pump. График на тренировките можете да намерите в менюто ‘Групови тренировки’ на интернет страницата ни. За някои часове е необходимо предварително записване.

03

АТЛЕТИК

АБОНАМЕНТ

 • С Дневния годишен абонамент можете да тренирате всеки ден в часовете между 10 и 16 часа, докато с Годишния абонамент нямате времево ограничение и имате включена опцията за замразяване.

 • Този абонамент е на по-ниска цена именно заради ограничението в часовете за трениране. Ако дойдете извън тях, може да тренирате като заплатите Еднодневна карта на стойност от 15 лв. или да си доплатите за Годишен абонамент.

 • Месечните абонаменти включват неограничено трениране в девет фитнес клуба, в четири града на България, едно посещение на групова тренировка и един душ на ден и безплатен Wi-Fi, сейфчета за ценности и сауна там, където е налична. Годишният абонамент включва към гореизброеното и опция за замразяване два пъти за по един месец.

  Дневният годишен абонамент включва трениране във всички клубове на Атлетик Фитнес всеки ден в часовете между 10 и 16 часа, едно посещение на дневна групова тренировка в този часови интервал, по един душ на ден и сауна там, където е налична.

 • Опцията за замразяване е включена единствено към Годишния абонамент, за един или два пълни месеца.

 • Следва да уведомите персонала на рецепция на клуба лично или в писмен вид – по електронната поща (office@athletic-bg.com) или на лично съобщение на официалната Фейсбук страница на Атлетик Фитнес, най-малко три дена преди датата, на която желаят да замразят членството си.

 • След изтичането на периода на замразяване (един или два пълни месеца), системата ни автоматично подновява членството ви.

 • Да, можете. Абонаментът ще бъде подновен от датата на падеж на членството ви. Това става автоматично от нашата система, което гарантира, че няма да загубите дни при подновяването. По този начин и ще сте сигурни, че няма да изпуснете датата на изтичане.

 • Да, можете. Трябва само да кажете адреса на електронната си поща, с който сте се регистрирали на рецепция или на интернет страницата на Атлетик Фитнес.

 • Можете да заредите кредите на картата си, с които да се възползвате от предлаганите от нас услуги – душ, кърпа, протеинов бар, масаж, месечна карта и т.н.

 • Всички карти са персонални и не могат да бъдат преотстъпвани. На нарушителите картите се анулират незабавно и им се отнема правото на членство в Атлетик Фитнес.

 • Ако имате Дневен годишен или Годишен абонамент и доведете приятел или роднина, който си закупи Годишен абонамент, получавате един месец бонус към вашата членството ви.

04

АТЛЕТИК

УЕБ УСЛУГИ

 • След като сте се регистрирали на интернет страницата:

  1. Натиснете бутона „Купи карта”.
  2. Изберете вашия фитнес клуб от падащото меню.

  2.1. Изберете типа абонамент – Еднодневна карта, Месечен, Дневен годишен или Годишен абонамент, или изберете зареждане на кредити.

  2.2. Изберете началната дата, от която искате да ви бъде валиден абонаментът и натиснете бутона „Продължи”.

  1. Проверете дали правилно е избран желаният от вас продукт и ако това е така, натиснете бутона „Купи”.
  2. Попълнете задължителните полета, които са маркирани със звездичка ‘*’ – име и фамилия на КИРИЛИЦА, имейл адрес и телефон – да започва с ‘+359’.

  4.1. Изберете начина на плащане – чрез ePay, кредитна или дебитна карта, или чрез EasyPay и натиснете бутона „Плати”.

  След като сте въвели данните за плащане, ще получите потвърждение за успешна покупка.

 • След като минете през споменатата по-горе процедура и стигнете до начин на плащане, избирате опцията EasyPay и натискате бутона „Плати”. Ще ви бъде издаден „Код за Плащане” към EasyPay, който трябва да кажете при плащане на абонамента.

 • Закупеният онлайн абонамент може да бъде активиран на рецепция в клубовете ни срещу представен документ за самоличност.

 • Адресът на електронната поща и телефонът са ни необходими като начин за обратна връзка с членовете ни. На електронната поща оставена на рецепция се получава напомняне за изтичане на абонамента, за да не изпуснете срока за подновяване. Също така, той служи като потребителско име за регистрация на интернет страницата ни.

  Освен електронната поща, е необходимо предоставянето и на телефонен номер за обратна връзка с вас, когато това се налага.

 • За да влезете в профила си, трябва първо да сте се регистрирали на интернет страницата ни.

  За регистрация:

  1. 1. Отидете на https://athletic.bg/
  2. 2. Натиснете бутона „Вход”.
  3. 3. Въведете потребителско име – валидна електронна поща (ако вече сте посещавали фитнес клуб на Атлетик Фитнес и сте оставили мейл на рецепция, въведете него за потребителско име) и парола и натиснете бутона „Регистрация”.

  Ако сте вече регистриран потребител, отидете на https://athletic.bg/ и натиснете бутона „Вход”. Въведете потребителско име и парола в полетата под надписа „Профил” и натиснете „Вход”.

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от АТЛЕТИК

Вашето Име*

Телефон*

Фирмата, в която работите

И-мейл *

КОНТАКТИ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС АТЛЕТИК

София
ул. Лъчезар Станчев 5
(Sopharma Business Towers)

Работно време:
Понеделник – Петък / 08:30 – 18:00

концепция и дизайн