Най-новата ни услуга – периодично плащане – е вече налична!

Най-новата ни услуга – периодично плащане – е вече налична!

Най-новата ни услуга – периодично плащане – е вече налична! 150 150 Athletic

[:bg]

Атлетик периодично плащане 1

Най-новата ни услуга – периодично плащане – е вече налична!

Екипът на Атлетик постоянно се стреми да предлага услуги, които да са достъпни и лесни за ползване от вас. Именно това ни подтикна да разработим нашата най-нова услуга – периодично плащане, която вече е налична!

Винаги сте искали да имате годишен абонамент при нас, но ви е спирало натоварването, което то ще упражни върху бюджета ви? С периодичното плащане получавате точно това – възможност да тренирате цяла година, като разпределяте плащането на 12 на брой и по-малки месечни вноски.

Не искате всеки месец да мислите до коя дата трябва да подновите абонамента си? Периодичното плащане премахва и това неудобство. Веднъж настроено, ежемесечните подновявания по него се случват автоматично. Това е голямо предимство и ако пътувате често – няма да се налага да съобразявате графика си с необходимостта да подновите абонамента си.

Въведените от вас данни на своя банкова карта ще бъдат защитени на най-високо ниво. Атлетик Фитнес няма достъп до тях в нито един момент. Първа инвестиционна банка – нашият партньор за предоставянето на тази услуга, гарантира за тяхната безопасност. Освен това, периодичното плащане е начинът на плащане с най-малък брой измами в световен мащаб.

За ваше улеснение, заснехме и кратко видео, проследяващо стъпките по заявяването на периодичното плащане. Можете да го видите тук.

 

Ако имате каквито и да е въпроси за периодичното плащане, можете да прочетете тематичните статии за него на сайта ни, да попитате колегите на рецепция, или да се обадите в централния ни офис – 0889 140 264.

 

По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес

[:]

Оставете отзив

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от АТЛЕТИК

Вашето Име*

Телефон*

Фирмата, в която работите

И-мейл *

КОНТАКТИ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС АТЛЕТИК

София
ул. Лъчезар Станчев 5
(Sopharma Business Towers)

Работно време:
Понеделник – Петък / 08:30 – 18:00

концепция и дизайн