Часът на инструктора
в Атлетик Фитнес

Проблемът

В безкрайно търсене на компетентна помощ губим представа кое е правилно и кое не. Били ли сте свидетел на грешно изпълнено упражнение, на странен въпрос или просто на трениращи които се чудят кога и какво да тренират, лутайки се из залата? Най-вероятно отговорът е „да”.

Решението

Персоналът на Атлетик Фитнес има решение за такива ситуации, а именно Часът на инструктора. Тази нова безплатна услуга включва фитнес събития във фитнес клубовете на Атлетик за сравнително кратък период от време – 20-30 минути. Благодарение на нея желаещите да се включат имат възможност да се допитат, опитат и станат част от вълнуващи фитнес теми и да получат ценна информация и знания за тренировките и храненето!

Услугата включва кратки тренировки, беседи и/или показване на правилно изпълнение на упражнения, които вероятно са ви били неясни преди това. „Часът на инструктора” е част от основната ни мисия – да ви помагаме да постигате поставените си фитнес цели и да тренирате редовно, за да бъдете здрави и водите пълноценен начин на живот.

Кога и Къде?

Във всеки фитнес клуб на Атлетик има обозначено място, график и информация за съответното събитие. Програмата с дадените фитнес събития можете да намерите в графика с групови тренировки и така ще можете да планувате кое/и събитие/я да посещавате.

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от Атлетик Фитнес

Вашето Име*

Телефон*

Фирмата, в която работите

И-мейл *

Контакти централен офис на Атлетик Фитнес

София
ул. „Лъчезар Станчев“ 5
Софарма бизнес тауърс, кула А, ет. 4

+359 889 140 264
office@athletic-bg.com

Заявка на фактура: invoice@athletic.bg

Общи Условия

Работно време:
Понеделник – петък: 08:30 – 17:30 ч.

концепция и дизайн