Атлетик Фитнес отваря врати от 18.05.2020

Атлетик Фитнес отваря врати от 18.05.2020

Атлетик Фитнес отваря врати от 18.05.2020 725 725 Athletic

Скъпи приятели,

Съзнаваме, че за хубаво или за лошо, световната епидемия промени из основи начина на живот, мисленето ни, ценностите и въобще всичко около нас. Обичаме да сме позитивни и вследствие и по време на карантината си извлякохме много поуки за бизнеса ни, за да можем да посрещнем новата реалност по-подготвени. Проведохме и продължаваме да провеждаме ежедневни срещи, дискусии и съветване със специалисти относно какви мерки да вземем, за да гарантираме вашата безопасност и тази на екипа ни.

Основният принцип, който сме следвали и от който сме се ръководили при споменатите обсъждания, си остава същият, както през всичките изминали 26 години до сега, а именно – че ФИТНЕСЪТ Е ЗДРАВЕ и начин на живот. По този начин изброените по-долу ходове, които сме предприели имат основна цел опазването на здравето на екипа и клиентите ни:

 1. Ще продължим да предлагаме редовни онлайн тренировки с членове на екипа ни – доказани фитнес професионалисти, които да са съобразени с трениране в домашни условия. Така тези от вас, които все още се притесняват да дойдат до залата, ще могат да продължат да тренират от вкъщи.
 2. Ще въведем ограничение на броя трениращи – клиенти и персонал, по едно и също време във фитнеса. Подобна мярка цели избягването на струпване на много хора в закрито помещение по едно и също време и следователно намаляване на риска от пренасяне на евентуална зараза. Следователно планираме да пускаме по 1 клиент за всеки 10 м2 площ от фитнес клуба. Най-чувствителните зони са съблекалните и студиата, където това е неприложимо, но сме предвидили друго нещо в тази връзка, за което ще прочетете по-долу.
 3. Ще инсталираме прозрачни защитни прегради на всяка рецепция (подобно на тези в аптеките), за да намалим шанса от пренасяне на зараза за колегите и, разбира се – за вас самите.
 4. Ще продължим да изискваме при влизане във фитнес клуба, на рецепция, всеки да си дезинфекцира ръцете, както беше в седмицата преди затваряне. За целта сме осигурили достатъчно количество дезинфектанти, въпреки трудното снабдяване с тях.
 5. С оглед спазването на по-голяма дистанция между хората във фитнеса:
 • Шкафчетата в съблекалнята ще могат да се ползват през едно. На всички, които временно ще бъдат неизползваеми, ще има залепени стикери за по-лесна ориентация.
 • Това ще важи и за фитнес оборудването – основно кардио уредите, които ще бъдат раздалечени един от друг, доколкото е приложимо. Останалите подобни машини ще могат да се ползват през една.
 • Временно ограничаване на посетителите на груповите тренировки – до 10 души в група в съответния час, в това число и треньора.
 1. Разполагаме наситен брой информационни табели из цялата залата за спазване на няколко прости правила от всички за по-висока лична хигиена и безопасност на трениращите.
 2. За по-високо ниво на хигиената и безопасност на клиентите, ще въведем задължително използване на кърпа от трениращите по време на тренировка. Каним всеки да си носи такава от вкъщи, като ще предлагаме и хавлиена кърпа под наем, както преди затварянето, при същите условия.
 3. Ще осигурим и разположим по-голямо количество спрейове с дезинфектанти из залата, за да може всеки да си почиства уреда преди и след използването му.
 4. Вентилационните ни системи ще работят на пълен капацитет и ще държим отваряемите прозорци отворени максимално допустимо време, за да осигурим свеж въздух и проветряване. Климатиците, които въртят само въздуха в помещенията, ще бъдат включвани при необходимост за постигане на по-добра температура за трениране.
 5. Продължаваме с добрата практика с периодично попълване на чек-листове през работния ден за извършване на проверка на нивото на хигиена в клуба от страна на екипа. Така и вие сами ще можете да следите за контрола на хигиената.
 6. Временно, на бара няма да се продават никакви продукти, тъй като това е разпоредбата на властите.

 

По-здрави,
Екипът на Атлетик Фитнес

Оставете отзив

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от Атлетик Фитнес

  Имена*

  Телефон*

  E-mail*

  Контакти централен офис на Атлетик Фитнес

  София
  ул. „Лъчезар Станчев“ 5
  Софарма бизнес тауърс, кула А, ет. 4

  Работно време:
  Понеделник – петък: 09:00 – 17:30 ч.

  концепция и дизайн