loader image

3000 управители на магазини: Един ден от живота на двама управители в JYSK

 

С достигането на 3000 магазина JYSK по целия свят, сега искаме да „отпразнуваме“ нашите 3000 управители, които са ключът към успеха на всеки един магазин.

Зина Чирикова от магазин JYSK в Sofia Ring Mall и Николай Майсторски от втория магазин в гр. Пловдив са повече от щастливи да споделят кои са качествата на добрия управител на магазин, какви задачи имат през деня и как прекарват свободното си време.

Николай Майсторски, управител на магазин JYSK в град Пловдив

Какво е най-важното качество за един добър управител на магазин?

Един добър управител трябва да умее да мотивира екипа си, да взима под внимание това, което екипът има да му казва и да умее да вижда голямата картинка!

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

В свободното си време обичам да снимам. За да презаредя батериите си и за да съм готов за следващите предизвикателства, обичам да прекарвам време с приятели и да посещавам различни забележителности в България.

Моменти от работния ден

Сутрешната оперативка е от основно значение, за да започне денят с правилната мотивация, защото без нея целите са просто желания!

Зина Чирикова, управител на магазин JYSK в Sofia Ring Mall

Какво е най-важното качество за един добър управител на магазин?

Най-важното нещо, в което един SM трябва да инвестира времето си, е непрекъснато да развива и подобрява собствените си качества и умения и да стимулира екипа си да прави същото.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

В свободното си време обичам да слушам музика и подкастове, да посещавам красиви места сред природата, исторически и културни забележителности, да прекарвам време с близките си хора. 

Моменти от работния ден

От голямо значение е новите членове на екипа да изградят правилните навици и да получат максимално знания от по-опитните си колеги.

На снимката, след показани добри резултати и висока ангажираност, като част от въвеждащата програма, новият ни отговорник зона Домашни потреби изпълнява AR време в зоната си за първи път с моя помощ. Това ще ѝ помогне да поддържа отдела си 100% атрактивен през 100% от времето.

Научи повече за кампанията #3000Jysk тук.

Категории: БлогНовини