loader image

През декември 2023 г. се проведе нашата Годишна катерачна среща Athletic с участието на над 70 надъхани катерача на различна възраст. С гордост можем да съобщим, че боулдърите ни предизвикаха интерес и у двама картотекирани състезателя! Те, разбира се, не участваха в класирането, но мотивираха всички с отдадеността си. Сред участниците имаше деца, които тренират и в други катерачни клубове, както и две деца със специални потребности. Едното от тях зае почетното второ място в най-голямата група! Изказваме огромни благодарности на всички деца и техните родители за участието и споделените емоции! Изключително признателни сме на всеотдайните ни спонсори, без които нямаше да успеем да проведем състезанието по начина, по който искаме.

С изключителна признателност и благодарност, ви изпращаме обратна връзка и снимки от състезанието на 17-ти декември, което проведохме в зала за катерене Атлетик Клаймиг Фит, Дианабад и за което вие бяхте важна част от осъществяването му, чрез финансовата подкрепа и загриженото “сърце” на вашите служители!

Децата, които взеха участие бяха 70, от тях 47 деца в норма и 23 деца със специални образователни потребности: от тях с диагноза – 2 деца с хемипареза, 2 деца със синдром на Даун и 16 в аутистичен спектър.
Всички участници бяха разпределени в 5 възрастови групи: нулева ( до 5 години), 1-ва група ( от 6 до 7 г.), 2-ра група ( от 8 до 9 г.), 3-та група ( от 10 до 12 г. ) и 4-та ( 13 + год), като имаше призови места във всяка една група ( норма и СОП ).

Всяко дете получи подарък и награда!

Благодарим ви, че подкрепихте това специално катерачно състезание с каузата да приобщим, насърчим и вдъхнем добро на родители и деца и да бъдем “ Отново всички заедно “. Вярваме, че така даваме добър пример на цялото общество за съпричастност, изграждане и добро оценяване на всеки различен човек!

Организацията и подготовката преди състезанието беше няколко седмици, както и подготовка няколко дни за състезателните маршрути и боулдъри, благодарение на екипът на Атлетик Клайминг Фит: главен съдия Бойко Лалов, Константин Костадинов, Ида Гандева, Вили Евтимова, Ния Филатова и Яна Стоянова.

Грижата по време на състезанието за посрещане, медицинска грижа, осигуряване, оценяване и координация, допълнително взеха участие над 10 човека. Състезанието беше през целия ден, но с абсолютна точно по предвидената програма!

Благодарим ви още веднъж за подкрепата и до нови хоризонти! За специалните деца и децата в норма в катеренето, кауза, която си заслужава внимание!

Специални благодарности на фотограф Кристина Вангелова, както и на всички спонсори:

HALO Precision Diagnostics

Intelligent Systems

Атлетик Фитнес  

Athletic Climbing Fit – Атлетик Дианабад

Halfbike

@trickit_holds 

ChupaClimb 

ALPI

Stenata

Unax

Магазин Namaste

Leya

#wingsoflife

#benjamissimo шоколади

С Уважение,
Екипът на Атлетик Клайминг Фит

Категории: Блог