loader image

Атлетик периодично плащане 1

Какво представлява „периодично плащане“?

Здравейте, приятели,

Вероятно част от вас се чудят какво точно представлява новата ни услуга за заплащане на Годишен абонамент, а именно „периодично плащане”. Поради което желаем да внесем малко яснота. В поредица от публикации ще ви запознаем със същността и предимствата на този начин на плащане.

И така, какво представлява периодично плащане

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.

За да се възползва от тази услуга, клиентът дава информираното си съгласие даденият търговец да получава плащания от банковата карта или сметка на клиента, на предварително определена дата и цена. Веднъж упълномощена, компанията автоматично подновява абонамента на клиента, чрез изтегляне на договорената сума на договорената дата от картата (сметката) на клиента. В повечето случаи, банката на клиента изпраща съобщение – SMS – до него, уведомявайки го за извършеното месечно плащане.

Атлетик Фитнес предлага Годишен абонамент заплащан чрез периодични плащане
?За да се възползвате от него, следва да се регистрирате на интернет страницата ни http://shop.athletic-bg.com/account?nameSpace=athletic&GymID=776  и да изберете тази опция.

?След което сами въвеждате данните на ваша банкова карта в портала на партньора ни – Първа инвестиционна банка.

Сигурност
Важно е да подчертаем, че Атлетик Фитнес няма да достъп до данните на банковата ви карта в нито един момент – те ще се съхраняват от ПИБ, която ще се грижи за тяхната поверителност и сигурност. Данните ви ще бъдат защитени на най-високо ниво – в световен мащаб периодичното плащане е разплащателната система с най-малък брой измами.

В допълнение към сигурността на данните ви, вие можете едностранно да прекратите тази услуга по всяко време, с 1-месечно писмено предизвестие, БЕЗ неустойки *В последния случай следва да имате предвид, че в бъдеще няма да можете да се възползвате от този начин на плащане, ако сте прекратили този начин на плащане преди изтичането на 12 последователни месеца.

?Тази нова наша услуга предлага удобството за вас – да не мислите и помните кога ви изтича абонаментът и кога следва да се поднови. Последното ще става автоматично всеки месец, на дадена дата.

?Периодичното плащане e най-лесният, безопасен и удобен начин за правене на редовни и повтарящи се плащания. Той е широко разпространен начин на плащане, използван за месечни абонаменти и такси с предварително фиксирани дати – телефонни услуги, телевизионни и онлайн абонаменти и др.

Ако искате да се запознаете с предимствата и повече информация за периодичното плащане, то можете да го направите тук.

Ако желаете да научите повече, можете да попитате колегите на рецепция или да се обадите на ?0889 140 264, централен офис Атлетик Фитнес

По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес