loader image

Уважаеми приятели,

За много години! Бъдете живи и здрави и все така активни и позитивно настроени!

От 01.01.2018 г. влезнаха в сила новите ни условия:

1. Премахваме изцяло Членската такса от 50 лв. За нови и прекъснали членове.

2. В някои от фитнес клубовете ни ползването на душ беше включено само в Годишната карта. Въведохме за всички наши членове правото на един душ на ден, включено в цената на всеки абонамент или карта. По този начин, всичките ни карти и абонаменти включват неограничен фитнес, една групова тренировка на ден, един душ на ден, безплатен паркинг за минимум два часа за фитнес клубовете ни в търговски центрове, Wi-Fi, сейфчета за ценности и сауна там, където е налична.

3. Намаляваме цената на картата за един месец от 70 на 60 лв. Също така, сме предвидили и подарък – при подновяване на Месечната карта преди изтичането й, получавате една седмица бонус, при всяко последващо подновяване.

4. Въвеждаме услугата „периодично плащане”. Това е годишен абонамент, който се заплаща на 12 месечни вноски по 40 лв., чрез автоматично дебитиране на банковата ви карта. ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА ЕДНОСТРАННО ОТ ВАС, БЕЗ НЕУСТОЙКИ, с едномесечно писмено предизвестие.

5. Другата нова услуга, която е налична от 01.12.2017 г. е т.нар. „Часът на инструктора”. Организирахме първите събития три пъти седмично (два пъти през седмицата и един – през уикенда). „Часът на инструктора” предоставя съвети за начинаещи за правилно изпълнение на основните упражнения и насоки за здравословно хранене. Можете да видите програмата на часовете на инструктора в графика с групови тренировки.

6. Годишният абонамент /Годишната карта/ платен наведнъж остава най-икономичният начин на плащане. От 390 става 400 лв., като запазваме правото на замразяване два пъти за по един месец.

Програмният ни календар за 2018-та година е вече наличен и можете да го видите на място, във фитнес клубовете ни. Той включва летни и зимни спортни лагери, планински походи, открити тренировки, както и събития, посветени на правилното хранене и здравословния начин на живот.

Желаем много успешна и хубава 2018 г.!

С уважение,
Екипът на Атлетик Фитнес

Категории: БлогНовини