loader image

Атлетик Фитнес с радост обявява ново партньорство с Европейско висше училище по икономика и мениджмънт (ЕВУИМ).

Със старта на новата учебна година 2019-2020 г., студентите на Европейско висше училище по икономика и мениджмънт в град София и град Пловдив ще могат да се възползват от 3-месечна карта за всеки семестър за тренировки във фитнес центровете на Атлетик Фитнес.

Младите студенти са двигателите на утрешния ден

Те са следващото поколение бизнес лидери. Те трябва да се усъвършенстват и да се подготвят за предизвикателствата в света на бизнеса. За да постигат впечатляващи резултати и да посрещат предизвикателства, те трябва да бъдат добре подготвени. Не само личностно и професионално, но и да бъдат в отлична физическа форма.

За да постигнат това, студентите на ЕВИУМ ще могат да се възползват от модерно оборудвана тренировъчна база във всеки един клуб на Атлетик Фитнес.

Нещо повече, за посещенията в клубовете на Атлетик  Фитнес студентите на ЕВУИМ ще получат заверка за спортната си дейност, като част от задължителната им спортна подготовка.

Повече за ЕВУИМ

За периода от своето създаване до днес, Европейско висше училище по икономика и мениджмънт се налага като едно от най-добрите специализирани висши учебни заведения в България.

Идеята е породена от стремежа на висшето учебно заведение към предлагане на най-добрите условия за своите студенти.

Какво включва картата

Картата за фитнес, предоставяна на студентите, включва неограничен достъп до фитнес, групови тренировки, ползване на душ, Wi-Fi. Както и сауна и 2 ч. безплатен паркинг (в клубовете, където са налични).

Топ локации за спорт без граници

Европейското висше училище по икономика и мениджмънт има два филиала – в София и в Пловдив. Студентите от тези два града ще могат да избират за своите тренировки между 7 клуба в столицата и 2 в града под тепетата.

Разбира се, в случай че студентите пътуват в другите два града, където има клубове на Атлетик Фитнес – Стара Загора и Бургас – картата ще важи и за тях. Или казано на кратко – получават достъп до всички 11 клуба от веригата, които се намират на топ локации.

Разгледайте адресите на клубовете на Атлетик Фитнес.

Ние, екипът на Атлетик Фитнес, благодарим за гласуваното доверие. Желаем много успех на бъдещите лидери по икономика и бизнес!

Категории: БлогНовини