loader image

В месеца на любовта, заобичай себе си!

 

Свети Валентин е супер празник! Целият свят е в романтично настроение, хората са позитивни и добри, дори растенията преобразуват въглеродния диоксид в чиста любов. Всички са сложили розовите очила и купуват шоколад и бонбони, което май е основната причина това да е един от най-празнуваните дни в годината. Нищо, че тези „сладки изкушения” излизат почти толкова „солено” колкото да пуснеш новата си спортна кола в открития Космос.

Моля да не ни лепвате етикет „скръндзи”, но има толкова много причини да изберете други занимания пред типичните Светивалентински активности. Те, между другото, са толкова банални, че трябва да играете за Оскар, ако искате половинката ви да повярва, че се забавлявате. Плюс това офертите са с цена, достойна да разори и Марк Зукърбърг.  

Ще ти дадем няколко съвета защо да избереш фитнеса за този Свети Валентин (не само за този, не приемай всичко толкова буквално) и колко по-готино е да си прекараш времето в залата, вместо да правиш резервации в ресторанти.

Да, за фитнес ще си говорим, ти да не се подведе по заглавието? В спортните статии обикновено не се говори за много любов.

  • Причина номер 1

Да избереш залата пред изискания гурме ресторант (поне пет звезди) е, че за ресторанта нямаш право да закъсняваш – трябва да си направиш резервация поне месец по-рано. И ако го чуваш от нас, да – закъснял си. Докато във фитнеса може и да се сетиш в последната минута и пак да се намери пътека за един с гледка към кростренажорите. Всичко това последвано от тристепенно протеиново меню. За какво са ти тези пет звезди на ресторантите? Ние сме си цяло съзвездие.

  • Причина номер 2

Може би, си изпуснал началото на годината и не си започнал да спортуваш (както си обеща). Е, все някога трябва да го направиш. 14-ти февруари не е понеделник, не е и началото на месеца, не е и Нова година, но пък звучи като готин ден за стартиране на здравословен навик. Спортът и по-точно физическото натоварване карат тялото ни да произвежда ендорфини, а те са си направо щастие в насипен вид.

  • Причина номер 3

Впрочем, кой каза, че не можеш да изядеш калориите си за целия февруари само за един ден? (това не е предизвикателство) Но ако искаш да намалиш щетите по тялото си и ти и твоята половинка да прекарате празника като двойка (а не вие, коремчето и паласките ви), май е най-разумно да се отбиеш във фитнеса. Причината „тренирай с цел да преядеш” може да бъде много мотивираща. А и Свети Валентин е през целия ден, има време за всичко.

  • Причина номер 4

Тя е за тези, за които „Свети Валентин не е български празник, имаме си Трифон Зарезан”. Тази фраза не беше актуална, дори когато беше актуална. Знаем, че всички тези хора не празнуват чуждестранни празници от най-патриотичен подтик. Въпреки това се прибират вечер вкъщи с кутия бонбони във формата на сърчица и запалени свещи, от които ще настръхне всеки пожар.

Но добре, ще запазим имиджа ти на изключително сериозен и въздържан човек, който не се занимава с някакви си лигави празници. Но ние предлагаме да не си играеш на мрачен хейтър и да отскочиш до фитнеса, за да намериш някого, с когото да посветивалентинстваш. В залата има стотици хора, които споделят твоите интереси и занимания, а и можем да се хванем на бас, че изглеждат добре.

4 са твърде малко причини да започнеш да правиш нещо за себе си. Но сме сигурни, че броят им многократно ще се умножи, когато се решиш да посетиш фитнеса. Ти и твоята половинка (или само ти) трябва да бъдете различни и изобретателни, да правите нови и интересни неща. Добрата форма не е кактус и няма да остане жива, ако я поливаш веднъж в годината. Направи тренировките навик, а щом това стане, фитнесът ще се лепне за теб като валентинка за следващия 14-ти февруари. 

Виж специалното ни предложение за теб и половинката ти за м. февруари.