loader image

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

Продължителността е кратка, средно между 30 и 40 минути;

СТЕПЕН НА НАТОВАРВАНЕ:

Класът е високоинтензивен, но това не го прави сложен за изпълнение; упражненията са базови, а натовареността зависи от продължителността на тренировката;

ПОДХОДЯЩО ЗА:

Подходящ за всички – от начинаещи до напреднали;

ИЗГОРЕНИ КАЛОРИИ:

Средно около 300 калории на тренировка

BURN е тотално нов формат на функционална програма с уникален модел. Класът е създаден преди около 2 години и тепърва започва да става разпознаваем. Упражненията, моделът на тренировката и музиката са изработени изцяло от българи.

BURN развива силата, мобилността, гъвкавостта, координацията и издръжливостта. Без излишно губене на време, без прекъсване. Използва музиката по неповторим начин, характерен само за BURN и „таргетира“ балансирано и ясно отделните мускулни групи.

Голяма част от ефектa на Burn идва от това, че е кратък клас. Не позволява тялото да изстива, всичко е на точното място, в точното количество, с възможност за динамична пауза между упражненията.👉 Изключително лесна за следване тренировка
👉 Отлична интензивност
👉 Не се изисква никакъв опит, подходяща е за всички
👉 Кратка, но изключително ефективна
👉 Максимално безопасен формат
👉 Гарантиран ефект върху тялотоПродължителността на една тренировка е средно 30 минути. Изключително подходяща е за динамичното ежеднеивие на модерения човек.Класът е високоинтензивен. Но това не го прави сложен за изпълнение. Упражненията са базови, а натовареността зависи от продължителността на тренировката.
Burn е подходящ за всички – от начинаещи до напреднали.

Средно горим около 300 калории на тренировка.

Развиваме силата, мобилността, гъвкавостта, координацията и издръжливостта.
Ефектът а Burn идва от там, че е кратък клас. Не позволява тялото да изстива, всичко е на точното място в точното количество с възможност за динамична пауза между упражненията.Знаеш ли, че в Атлетик фитнес всички групови занимания са включени към абонамента ти и не се заплащат допълнително?

Купи своята карта още сега и изпитай удоволствието от Burn тренировката:

Форма за абониране

Бъди Крачка Пред Другите!

Абонирай се за специалните ни оферти и бъди сред първите клиенти на Атлетик Уестпойнт!

    Затвори