loader image

Проблемът

В безкрайно търсене на компетентна помощ губим представа кое е правилно и кое не. Били ли сте свидетел на грешно изпълнено упражнение, на странен въпрос или просто на трениращи които се чудят кога и какво да тренират, лутайки се из залата? Най-вероятно отговорът е „да”.

Решението

Персоналът на Атлетик Фитнес има решение за такива ситуации, а именно Часът на инструктора. Тази нова безплатна услуга включва фитнес събития във фитнес клубовете на Атлетик за сравнително кратък период от време – 20-30 минути. Благодарение на нея желаещите да се включат имат възможност да се допитат, опитат и станат част от вълнуващи фитнес теми и да получат ценна информация и знания за тренировките и храненето!

Услугата включва кратки тренировки, беседи и/или показване на правилно изпълнение на упражнения, които вероятно са ви били неясни преди това. „Часът на инструктора” е част от основната ни мисия – да ви помагаме да постигате поставените си фитнес цели и да тренирате редовно, за да бъдете здрави и водите пълноценен начин на живот.

Кога и Къде?

Във всеки фитнес клуб на Атлетик има обозначено място, график и информация за съответното събитие. Програмата с дадените фитнес събития можете да намерите в графика с групови тренировки и така ще можете да планувате кое/и събитие/я да посещавате.

Форма за абониране

Бъди Крачка Пред Другите!

Абонирай се за специалните ни оферти и бъди сред първите клиенти на Атлетик Уестпойнт!

    Затвори