Milon Тренировка
повече здраве, повече издръжливост, постоянни резултати

Съвършенна тренировка само за 17 – 18 минути

Milon ви предлага възможността да комбинирате цялата си тренировка и нейното качество в обединен кръгов цикъл.

Millon разновидност от кръгови тренировки за нуждите на всеки: здравословно ориентирани, базови, специализирано таргетирани, за сила, кардио и максимална издръжливост.

Milon следва фиксиран тренировъчен график, който тренира логически всяка мускулна група.

Когато тренирате с Milon не е необходимо да се занимавате да конфигурирате сами спортните уреди. Milon работи автоматично и всичко, което е необходимо е да заредите картата с вашия предварително моделиран профил, по този начин тренировъчният процес започва незабавно.

MILLON ТРЕНИРОВКА – ЛЕСНА, БЕЗОПАСНА, ЕФЕКТИВНА

С разнообразие от кръгови тренировки, Millon покрива пълната гама от нуждите на спортиста: от здравно ориентирани тренировки, базови и специализирани.

Независимо от целта на вашата тренировка, дали е ориентирана за сила, кардио, издръжливост и др. Свързаността от тренировката с Milon позволява постигане на резултатите от поставените цели.

ПРИНЦИПА НА MILLON, ПОТВЪРДЕН ОТ СПОРТНАТА НАУКА

Тренировката с Milon е основана върху най-новите открития в областта на спорта и спортната наука. В сътрудничество с Германския спортен университет в Кьолн, е разработена системата Milon Intensity Training (MIT), която регулира, спортните уреди спорт нуждите и възможностите на практикуващите. Чрез постоянно проследяване на сърдечния ритъм и чрез кратки интервални натоварвания в полезния диапазон Milon постига високи резултати за вашето здраве и фигура.

MILON, ЗДРАВОСЛОВНИ ПОЛЗИ И ТОНУС

Намаляване на стреса в ставите

Облекчава болките в ставите

Предотвратяване на остеопороза, остеоартрит и други заболявания на ставите (укрепване на скелета, съединителната тъкан и мускулите)

Подобрена издръжливост, а ежедневните физически предизвикателства стават по-лесни

По-голяма обща физическа сила за млади и стари

Повишава качеството на метаболизма

Мускулно развитие

Запитване към АТЛЕТИК

    Имена*

    E-mail*

    Тема

    Съобщение