автоматизирана услуга
Периодично Плащане
спестява време и пари

спестявате време и пари

докато спортувате

гаранция и сигурност

по време на таксуване

без неустойки

при отказ от услугата

какво представлява услугата периодично плащане?

С периодичното плащане получавате възможност да тренирате цяла година, като разпределяте плащането на 12 на брой и по-малки месечни вноски.

Когато ползвате услугата за автоматично подновяване на абонамента ние ви предлагаме намалени преференциални цени и по този начин спестявате и разполагате с парите си през цялата година.

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.

гаранция и сигурност

Важно е да подчертаем, че Атлетик Фитнес няма да достъп до данните на банковата ви карта в нито един момент – те се съхраняват от “Първа Инвестиционна Банка”, която се грижи за тяхната поверителност и сигурност.

Всяка платена месечна такса се регистрира и  със SMS от банката към клиента с информация за размера, който е предварително договорен в нашия договор.

Вашите данни се криптират и защитават на най-високо ниво.
В световен мащаб периодичното плащане е разплащателната система с най-малък брой измами.

без неустойки при прекратяване на услугата

В допълнение към сигурността на данните ви, вие можете едностранно да прекратите тази услуга по всяко време, с 1-месечно писмено предизвестие, БЕЗ неустойки.

Имайте предвид, че веднъж прекратена услугата няма да може да я активирате отново, ако сте прекратили договора си преди изтичането на 12 последователни месеца.

запитване за услугата “периодично плащане”

Потърсете ни още сега

централен офис Атлетик Фитнес
0889 140 264,

    Имена

    Телефон*

    E-mail*

    Запитване