loader image

Или защо да започнеш тренировки още днес, ако искаш още в края на февруари да имаш стегнато тяло…

Възхищаваш се на моделите от списанията нали? Или на онези, които въпреки че не се снимат по бански, винаги са в топ форма. Любуваш се на стегнатите им тела и красиви форми. Мислиш си, че те са хора, които прекарват цялото си време вдигайки тежести и тичайки на фитнес пътеката. Или пък, че просто са благословени с бърз метаболизъм и структура на тялото, която не позволява натрупването на мазнини в проблемните области.

Грешиш! Те не са полубогове или направо богове в човешки вид. Те са нормални хора. И също обичат шоколад и пица. Като теб. С една мъничка разлика – те знаят, че здравето и добрият им външен вид зависи единствено от тях самите. И работят здраво, за да го постигнат.  Те не прекарват цялото си време във фитнеса, но отделят едно определено количество от него за тренировки. И го правят постоянно.

Атлетик блог (2)

Редовните тренировки и спорт имат и друг ефект върху тялото ти.

Oсвен извайване на секси форми – те се отразяват върху здравето ти, като:

  • Редуцират стреса – при движение в тялото се отделя хормон, който благоприятства за намалянето на физическия и психически стрес. За това, след тежък ден, един час тренировка е най-добрата терапия;
  • Подобряват паметта – проучвания показват, че физическата активност няколко пъти в седмицата подобрява паметта и ти помага да запомняш по-лесно;
  • Подобрява качеството на съня – един от проблемите на съвременното общество е липсата на качествен и пълноценен сън. Той може да се реши много лесно – само с няколко часа седмично прекарани във фитнеса. Движението и тренировките ще рестартират биологичния ти часовник и способността да спиш качествено и непробудно;
  • Правят те щастлив – физическата активност стимулира отделянето на ендорфини в тялото, което те кара да се чувстваш по-щастлив. И дори посещението във фитнеса да ти се струва много сложна задача, то веднага след тренировка ще усетиш как настроението ти е на много високо ниво.

Затова, ако искаш да бъдеш здрав, красив и щастлив, най-доброто време да започнеш своята трансформация е СЕГА. Защото започнеш ли, само след 90 дни вече ще се радваш на здраво и красиво тяло, щастлив живот без стрес и качествен сън.Атлетик Фитнес блог 1

Защо точно 90 дни?

Защото според учените, точно толкова са нужни на мозъка ти да приеме и да свикне с промяната, която му се случва.

За три месеца тялото и животът ти могат да бъдат променени напълно, ако следваш само едно правило – бъди постоянен. 

След това, желанието да тренираш и да прекарваш време в залата ще идва от само себе си или от отражението ти в огледалото. Защото кой не обича да вижда най-добрата версия на себе си?

Как да успееш да организираш тренировките си?

Както вече споменахме, постоянството и волята са двата най-големи фактора за успех във фитнеса. Но освен тях ти трябват и още две неща…

Първо – трябва ти стратегия.

Във фитнеса стратегията се нарича тренировъчна програма. Когато имаш програма, ти просто трябва да следваш упражненията и изключваш най-големия проблем на повечето хора в залата – това, че не знаят какво да правят.

В Атлетик Фитнес можеш да наемеш персонален треньор, който ще бъде с теб през цялото време и ще ти направи персонална тренировъчна програма, която ще доведе до още по-бързи резултати.

Но има и още нещо – клубовете на Атлетик не са само фитнес зали. При нас ще откриеш и групови тренировки с най-добрите инструктори в страната. А най-хубавото е, че получаваш всичко на цената на месечния си абонамент, без допълнително заплащане.

С правилната комбинация от упражнения и постоянство, ти ще заживееш в ново тяло само за 3 месеца! Можеш да го направиш, нали?

 

Второ трябва ти зала.

Ако си тренирал в Атлетик Фитнес, знаеш, че ние разполагаме с едни от най-модерните и прострорни фитнес клубове в цялата страна. Залите ни са оборудвани с всички уреди, които са необходими за качествена тренировка както за мъже, така и за жени. А голямото разнообразие от групови тренировки ще те накара да идваш в залата отново и отново.

В нашите фитнеси можеш да тренираш със сертифицирани треньори, които работят персонално с теб, за да постигнеш желаните резултати.

Ако си готов да промениш тялото и живота си САМО за 3 месеца, ние имаме специален Коледен ПОДАРЪК за теб!

САМО до 31 декември можеш да се възползваш от специалната ни коледна ПРОМОЦИЯ и да имаш тялото на мечтите си!

До края на декември можеш да вземеш 1 месец тренировки напълно БЕЗПЛАТНО в Атлетик Фитнес в цялата страна!

Промоцията важи при закупуване на 2 месечни карти от 50 лв., а третият месец е ПОДАРЪК от нас!

Побързай, защото броят на Коледните карти за фитнес е ограничен!

Вземи своята още сега от нашия сайт: http://athletic-bg.com/

Категории: Мотивация