Новини от Атлетик Фитнес

Новини от Атлетик Фитнес

Новини от Атлетик Фитнес 150 150 Athletic

[:bg]

Направихме допитване (анкета), както някои от вас знаят, за да чуем мнението и оценката ви за нашите услуги, с цел да ги подобрим и усъвършенстваме за вас.

На база анализа на отговорите направихме няколко промени, с които бихме искали да ви запознаем:

 • – Въвеждаме карта за един месец БЕЗ ЧЛЕНСКА ТАКСА за клиенти, които избират да тренират в Атлетик Фитнес без да стават членове, на цена от 70 лв. Тя е валидна за всички клубове на Атлетик Фитнес от 01.02.2017;
 • Клубната месечна карта вече изтича на датата на падежа си. Тази карта запазва цената си от 50 лв. Само за тази карта подаряваме ДВА МЕСЕЦА бонус, ако се подновява в продължение на 10 последователни месеца, без прекъсване.
 • – Месечните карти, които се плащат онлайн също запазват старите си цени.

За всички месечни карти важи следното условие:

Независимо кога е направено плащането (в брой или онлайн) за следващата месечна карта, тя започва да тече от датата на изтичането на предходната. Тоест, ако картата ви изтича на 1-во число от месеца, то следващата ще е валидна до 1-во число на следващия месец. В случай, че подновите картата си на 5-то число например, тя пак бъде валидна до 1-во число на следващия месец. Това ще влезе в сила от 01.02.2017.

 •  – Годишната карта за нови членове от 01.02.2017 г. става 390 лв., а дневната годишна карта става 280 лв.Всички наши членове ще могат да си ги закупуват или подновяват на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА, ПО-НИСКА ОТ СЪЩЕСТВУВАЩАТА ЦЕНА.

Искрено се надяваме, че по този начин успяваме да отговорим на вашите препоръки и очаквания.

[:]

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от Атлетик Фитнес

  Имена*

  Телефон*

  E-mail*

  Контакти централен офис на Атлетик Фитнес

  София
  ул. „Лъчезар Станчев“ 5
  Софарма бизнес тауърс, кула А, ет. 4

  Работно време:
  Понеделник – петък: 09:00 – 17:30 ч.

  концепция и дизайн