loader image

Скъпи приятели,

Тази година Атлетик Фитнес навършва 25 години от отварянето на първата си зала.

Може би някои от вас я помнят на ул. „Оборище“, срещу Националната библиотека, гр. София. Стара къща с двор и площ около 150 м2. Мога да пиша с часове за това начало, неизвестността от успеха на проекта ни, предизвикателствата в една България, в която фитнес беше непозната дума, и най-вече хората, приятелите, с които го започнахме. Една от тях не е вече между нас – Мария Дончева. Помня й думите: „Имам толкова любов в сърцето си, не знам на кой да я дам“ и я даваше на първите ни клиенти и на колегите ни.

Атлетик беше едно семейство, водено от една идея – че фитнесът е здраве и нови приятелства, и пак ще цитирам Марчето: „Хормоните хвърчат навсякъде в Атлетик“. Надявам се тази първа неповторима атмосфера донякъде да се усеща и в сегашните ни клубове. Все едно Атлетик е на 1 година, но с 24-годишен опит.

Атлетик Фитнес е и си остана фирма, която се води единствено от почтени пазарни практики, не „пере“ пари, не е свързана с каквито и да е кръгове и дължи много единствено на вас – нашите клиенти.

Атлетик за мен е съдба, обич, хоби и завет, който се надявам да оставя на семейството си. Тук се запознахме със съпругата ми, отглеждаме и възпитаваме децата си, споделяме, обсъждаме и осъществяваме мечти с най-близките си хора. Това всичко е възможно заради вас, приятели на Атлетик Фитнес. Пожелавам на всеки от вас така да обича работата си, както аз обичам своята.

Позволете ми да споделя някои мисли за фитнеса. Преди всичко това е здраве, жизненост, превенция, добро настроение и самочувствие, забавяне процеса на стареене, много нови и стойностни приятелства. Фитнесът е начин на живот и основна цел е да го направим такъв за всеки от вас. Фитнесът е всяка физическа активност, която те поддържа в добра форма. Не може с една тренировка да постигнеш промяна, както ако отидеш на фризьор или маникюр. Трябва постоянство, воля и мотивация.

В това неподредено и разхвърляно обръщение за мен е чест да благодаря на всички колеги, които са работили и работят за Атлетик. Вие сте лицето на Атлетик, хората идват и се връщат заради вас, а не заради железата в залата. Трябва да призная, че ме боли безкрайно при раздяла с всеки… или почти с всеки един, когато този момент настъпи. Гордея се всеки един от вас.

Предстои ни вълнуващ месец. През целия юни ще празнуваме, и както си е на рожден ден – ще имаме парти “25 години по-здрави с Атлетик Фитнес”. С радост ви каня да се позабавляваме заедно на 27 юни (четвъртък) в Music Jam Club с ЪПСУРТ и Dj Mikey Flex.

А за да сте в крак с какви други изненади сме ви приготвили, следете Facebook страницата ни.

 

Бъдете здрави и усмихнати,

Петър Ангелов

Съсобственик и основател Атлетик Фитнес

Категории: БлогНовини