loader image

Искаш ли да помагаш на хората да постигат фитнес целите си и да бъдат здрави и да изглеждат добре? Искаш ли да се поддържаш във форма и с примера си да запалваш стотици хора да тренират редовно и да бъдат активни? Искаш ли да работиш в приятелска и динамична среда?

 

Ако отговорът е „да“ на поне 2 от горните въпроса, то имаме нужда от теб! В издирване сме на нови колеги инструктори групови тренировки за Атлетик Студентски град.

 

Инструкторът групови тренировки трябва да:

  • Предлага възможно най-добрата грижа и обслужване на клиентите;
  • Провежда групови класове на клиентите на Атлетик Фитнес;
  • Се грижи за материалната база и …

да бъде готов за хиляди благодарности за променени съдби и много други позитивни емоции 🙂

 

По този начин ще можеш да съчетаеш полезното с приятното, а именно – мотивиране на повече хора да тренират редовно за здраве, и да работиш с гъвкаво работно време и добри условия!

 

Как да кандидатстваш?

Изпрати Автобиография (CV) на лично съобщение във Facebook страницата ни или на имейл: office@athletic-bg.com, най-късно до 30.11.

Ако си позитивен, енергичен и сериозен и искаш да станеш част от семейството на Атлетик Фитнес, сега е моментът!

 

 

Очакваме те!

Екипът на Атлетик Фитнес

Защитата на вашите лични данни е важна за нас! Атлетик Фитнес обработва лични данни в рамките на предоставеното от кандидатите съгласие с цел подбора и назначаването на персонал и цялостното кандидатстване за работа. Атлетик Фитнес не извършва автоматизирано вземане на решения или профилиране. Атлетик Фитнес не използва личните данни за цели, различни от посочените.

Категории: Новини