loader image

Атлетик периодично плащане 5

?Опции на периодичното плащане в Атлетик Фитнес

Вече ви разказахме в детайли за новата ни услуга – периодично плащане на Годишен абонамент. Ако искате да си припомните, можете да го направите тук?

?В тази статия описваме две от опциите, които този начин на плащане предлага.

1⃣ Групов абонамент: за удобство на потенциално най-голям брой хора, една банкова карта ще може да бъде използвана и за периодичното плащане на двама и повече клиенти. Стойността в случая за двамата души ще бъде 80 лв. на месец.

?Ако се спрете на тази опция, следва картодържателят да въведе данните на картата си в платформата на Първа инвестиционна банка за неговия профил, както и да даде съгласието си неговата карта да бъде използвана от приятеля/ близкия му за автоматично подновяване. Приятелят пък единствено си създава профил на интернет страницата ни и отново въвежда сам данните на картата на картодържателя, с негово съгласие, разбира се.

?Ако евентуално на по-късен етап единият от двамата клиенти пожелае да прекрати ползването на периодичното плащане, другият ще следва да намери негов заместник, който да продължи да тренира за оставащите месеци от изтичането на 12-те последователни месеца от абонамента. В случай, че не се намери желаещ да се включи в двойния абонамент, клиентът ще може да започне отначало Годишния абонамент с нова начална.

2⃣ Отказ: при положение че даден клиент желае да прекъсне ползването на периодичното плащане, прекратяването става с едномесечно писмено предизвестие, подадено на рецепция или изпратено по електронна поща.

Прекратяването е БЕЗ НЕУСТОЙКИ След като клиент е прекъснал преждевременно ползването на периодичното плащане, тази услуга няма да му се предлага в бъдеще.

 

Ако желаете да се възползвате от този начин на плащане, то се регистрирайте и го заявете сега.

По-здрави!
Екипът на Атлетик Фитнес