loader image

Атлетик периодично плащане 6
Периодичното плащане спрямo останалите абонаменти на Атлетик Фитнес

Дотук основно ви разказахме за детайлите около ползването на периодичното плащане в Атлетик Фитнес?.
?Този път ще го сравним спрямо останалите карти и абонаменти, които предлагаме.

Сравнено с тренирането с еднодневна карта или седмична такава, периодичното плащане ви спестява много пари и главоболия. Ако направите повече от 4 тренировки месечно, което е силно препоръчително за постигането и задържането на поставените си цели, то периодичния начин на плащане ви излиза много по-изгодно.

В случай, че сте избрали да тренирате с Месечна карта, то всеки месец трябва да помните на коя дата ви изтича картата и съответно да я подновявате ежемесечно, ако желаете. С периодичното плащане, абонаментът ви се подновява автоматично, чрез автоматично дебитиране на посочената от вас банкова карта.
В допълнение, в сравнение със стандартната месечна карта (60 лв.), с периодичното плащане спестявате всеки месец по 20 лв., при което на годишна база спестявате общо 240 лв. 

Възползвай се още сега и спести пари – http://shop.athletic-bg.com/account….

Значителен брой хора не обичат или нямат възможност да заплащат наведнъж годишен абонамент за продукт или услуга. България не е изключение от световната потребителска тенденция на предпочитание към по-ниски и разсрочени във времето вноски.

?В случая, в който сте се спрели на Годишен абонамент заплатен наведнъж, макар тази опция да ви излиза най-изгодно и да ви предлага опцията за замразяване 2 пъти за по 1 месец, следва да заплатите парите накуп. 
?Въпреки това, тези два начина на заплащане на годишен абонамент са в пъти по-изгодни от подновяването на картата месец за месец – единствено трябва да прецените кой от двата ви е по-удобен и изгоден.

Екипът на Атлетик Фитнес винаги се стреми да предлага на клиентите си иновативни услуги, с високо качество, на достъпни цени. Вярваме че предоставяме на вас – нашите клиенти, удобен и спестяващ време и усилия начин на плащане, с който, освен всичко, спестявате и немалко пари.

?Ако желаете да се възползвате, заповядайте на рецепция или посетете сайта ни – http://shop.athletic-bg.com/account….

По-здрави!
Екипът на Атлетик Фитнес