loader image

?Днес искаме да ви разкажем повече за ползите, които периодичното плащане предоставя.

Ето и само някои от тях:

✔️ Тази опция на плащане е голямо улеснение за клиентите – не се налага да помнят кога им изтича абонаментът / картата.
✔️ Улеснява клиентите, които пътуват често – абонаментът им се подновява автоматично и не е необходимо тяхното присъствие.
✔️ Клиентите си въвеждат данните еднократно.
✔️ Подновяването на абонамента става изцяло автоматично.
✔️ Някои търговци имат наказателни лихви / такси, при закъснели вноски, което се избягва с използването на предварително договорено периодично плащане чрез банкова карта.
✔️ Случва се клиентите да нямат възможност да заплатят
абонамента наведнъж, при по-големи покупки (годишен абонамент заплатен наведнъж например. Благодарение на периодичното плащане, те имат възможността да разпределят по-големи суми на повече на брой, месечни цикъла на таксуване.
✔️ Периодичното плащане позволява на клиентите да пазаруват много по-бързо. При банкови преводи например, понякога има период от време между плащането на услуга и моментът, в който тя стане валидна. Периодичните плащания стават автоматично и правят услугата налична за клиента на момента.
✔️ Периодичното плащане е и банковата услуга с най-нисък процент измами в световен мащаб.
✔️ Не на последно място, опазването на околната среда е друго предимство на периодичното плащане. Българите не са изключение от световната тенденция за оптимизиране на изразходваните материали, замърсяващи природата.

?Периодичното плащане не изисква никакви хартиени фактури или разписки, като транзакциите по него стават дигитално и безопасно.

Атлетик Фитнес предлага Годишен абонамент заплащан чрез периодични плащания – научи повече?

За да се възползвате от него, следва да се регистрирате на сайта ни ↪️ http://shop.athletic-bg.com/account?nameSpace=athletic&GymID=776 ↩️ и да изберете тази опция.

Периодичното плащане e най-лесният, безопасен и удобен начин за правене на редовни и повтарящи се плащания. Той е широко разпространен начин на плащане, използван за месечни абонаменти и такси с предварително фиксирани дати – телефонни услуги, телевизионни и онлайн абонаменти и др.

Интересувате се от използването на този начин на плащане по света и добри примери – прочетете повече тук.

Ако желаете да научите повече, можете да попитате колегите на рецепция или да се обадите на 0889 140 264, централен офис Атлетик Фитнес

По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес