loader image

Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness стават парньори

Нова възможност за бизнесите в България

Двете топ фитнес вериги си подават ръка, за да предоставят алтернатива без аналог в България. Услуга от най-висок клас, която не е била достъпна за корпоративни клиенти чрез агрегаторите на пазара.

Вирусът спря хронометъра на движението в целия свят. Бизнесът беше предизвикан да създаде условия за насърчаване към по-здравословен и активен начин на живот на служителите си. Това доведе и до създаването на едно ново партньорсво между два фитнес гиганта – Pulse Fitness & Spa и Athlеtic Fitness.

Водени от мисълта да подобряват психическото и физическото здраве на българина, създадоха обща услуга.

Една карта – много възможности

С една карта служителите вече могат да посещават всичките обекти на двете вериги в съответния град – София, Пловдив, Бургас или Стара Загора.

Тази карта включва над 40 вида групови тренировки, фитнес, онлайн зала, SPA&Wellness, плувни басейни, катерачна стена, солариум и др.

Услугата е валидна за корпоративни клиенти.

Индивидуалните членове на Athletic Fitness могат да се възползват от всички услуги на Pulse Fitness&SPA, като доплащат по 7 лв. за всяко посещение. Заплащането става на рецепцията на Pulse Fitness&SPA.

Свържете се с нас за оферта

на телефон +359 889 140 264 или чрез формата за контакт

  Фирма*

  Брой служители*

  E-mail*

  Телефон

  Съобщение

  Pulse Fitness & Spa е основен играч във фитнес индустрията в страната от близо 10 години. Веригата налага лайфстайл стандарта у нас от самото си основаване. В София има 8 обекта с марката Pulse Fitness & Spa, а съвсем скоро отваря врати и девети клуб, намиращ се в Mall of Sofia. По 1 Pulse Fitness & Spa обект има също в градовете Пловдив, Св. Влас, Банско и Велинград. Компанията не спира да се развива в положителна посока от самото си основаване. Доказателство за това е скорошното стартиране на франчайз, част от който е Pulse Fitness & Spa Atlantis, намиращ се в Струмица, Северна Македония.Athletic Fitness оперира във фитнес сектора от над 25 години.

  Атлетик Фитнес е национална компания с над 25-годишен опит във фитнес индустрията. През всички тези години компанията инвестира в иновативно оборудване и услуги за българския пазар. Собствена Фитнес Академия България, обучила над 500 фитнес професионалисти с европейски сертификати. С над 140 000 настоящи и бивши клиенти. 12 обекта в 4 града. Екип от над 100 човек.

  Обща визия над частните интереси на двете вериги

  „Виждаме нужда, на която можем да отговорим по най-добрия начин. Да дадем на хората достъп до първокласна фитнес услуга, която няма аналог. Именно това е нашата мотивация. Именно това прави Pulse-Athletic Fitness & Spa предпочитания фитнес избор.“ – коментират от ръководствата на двете вериги.

   

  Повече хора. По-активни. По-здрави.

  Новопредставената възможност ще даде достъп на хиляди души до здравословен начин на живот, фитнес оборудване от най-висок клас, спа центрове с десетки съоръжения и стотици разнообразни групови фитнес тренировки всяка седмица.

  Форма за абониране

   Имена*

   Телефон*

   E-mail*

   Затвори