loader image

спестявате време и паридокато спортуватегаранция и сигурностпо време на таксуванебез неустойкипри отказ от услугатакакво представлява услугата периодично плащане?

С периодичното плащане получавате възможност да тренирате цяла година, като разпределяте плащането на 12 на брой и по-малки месечни вноски.

Когато ползвате услугата за автоматично подновяване на абонамента ние ви предлагаме намалени преференциални цени и по този начин спестявате и разполагате с парите си през цялата година.

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.

гаранция и сигурност

Важно е да подчертаем, че Атлетик Фитнес няма да достъп до данните на банковата ви карта в нито един момент – те се съхраняват от „Първа Инвестиционна Банка“, която се грижи за тяхната поверителност и сигурност.

Всяка платена месечна такса се регистрира и  със SMS от банката към клиента с информация за размера, който е предварително договорен в нашия договор.

Вашите данни се криптират и защитават на най-високо ниво.
В световен мащаб периодичното плащане е разплащателната система с най-малък брой измами.

без неустойки при прекратяване на услугата

В допълнение към сигурността на данните ви, вие можете едностранно да прекратите тази услуга по всяко време, с 1-месечно писмено предизвестие, БЕЗ неустойки.

Имайте предвид, че веднъж прекратена услугата няма да може да я активирате отново, ако сте прекратили договора си преди изтичането на 12 последователни месеца.

запитване за услугата „периодично плащане“централен офис Атлетик Фитнес
0889 140 264,

  Имена

  Телефон*

  E-mail*

  Запитване

  Форма за абониране

  Бъди Крачка Пред Другите!

  Абонирай се за специалните ни оферти и бъди сред първите клиенти на Атлетик Уестпойнт!

   Затвори