loader image

01АтлетикЛокацииФитнес клубовете ни в София се намират на бул. „Сливница” 228, бул. „Царица Йоанна“ 15 (Мега Мол, ет. 2), бул. „Черни връх” 47, бул. „Янко Сакъзов” 78, ул. „Йордан Йосифов“ 1, ул. „Лъчезар Станчев“ 5 (Софарма бизнес тауърс, кула А, ет. 2) и ул. „Николай Коперник” 21. В Бургас и Стара Загора можете да ни откриете в Галерия Мол, а в Пловдив – в Мол Марково тепе и Пловдив Плаза.
Във всички клубове на Атлетик Фитнес, които се намират в търговски центрове (МОЛ-ове) – предлагаме минимум 2 часа безплатен паркинг. В останалите клубове на ваше разположение са стойки за колела.Чисти маратонки, които да преобуете на място, спортен екип, хавлиена кърпа и доброто си настроение.Загубена, забравена или повредена карта / чип се преиздава на рецепция срещу цена по ценоразпис.Шкафчетата не са персонални и се използват само по време на престой в клуба. В противен случай, няма да има достатъчно шкафчета за останалите членове на Атлетик Фитнес.02АтлетикТренировкиДа, във всички наши фитнес клубове имаме фитнес инструктори и персонални треньори на ваше разположение. При първоначалното си присъединяване, всеки нов клиент на Атлетик Фитнес получава безплатна ориентировъчна тренировка с фитнес инструктор.Pump, Combat, Balance, Tae Bo, Пилатес, комбинирана гимнастика, йога, Power Yoga, Detox Yoga, Zumba, Fitball, функционални тренировки, Cardio Dance, Tapout, Step Aerobic, Power Fitball, BodyBalance, Aero-Step, Spinning, кръгова тренировка, Aero Kickbox, Fat burning class, народни танци, Tabata, FIRE, TRX, ABT, Pump, Fit Kids, HIIT Strenght, Steel Tonic, Tabata, Karate Kids, Тибетска гимнастика, Fitart, Body Shape и др.

График на тренировките можете да намерите в менюто ‘Групови тренировки’ на интернет страницата ни.

За някои класове в Атлетик Янко Сакъзов е необходимо предварително записване.03АтлетикАбонаментС Дневния годишен абонамент можете да тренирате във всичките ни клубове, като най-ранният вход може да е в 9, а най-късният – в 16 ч. След което продължителността на тренировката ви не е ограничена.

С Годишния абонамент нямате времево ограничение.Можете да тренирате извън тях, но входът трябва да ви е в тези времеви граници.

Ако дойдете извън тях, може да тренирате като ви вземете Еднодневна карта на стойност от 15 лв. или можете да надградите Дневния до Годишен абонамент срещу разликата в цената им.Месечните абонаменти включват неограничен фитнес и групови тренировки в единадесет фитнес клуба, в четири града на България, безплатен паркинг за минимум 2 часа за фитнес клубовете в МОЛ-овете, душ, Wi-Fi, сейфчета за ценности и сауна там, където е налична.

Годишният абонамент включва към гореизброеното и опция за замразяване два пъти за по един месец.Опцията за замразяване е включена единствено към Годишния абонамент, за един или два пълни месеца.Следва да уведомите персонала на рецепция на клуба лично или в писмен вид – по електронната поща (office@athletic-bg.com) или на лично съобщение на официалната Фейсбук страница на Атлетик Фитнес, най-малко три дена преди датата, на която желаят да замразят картата си.След изтичането на периода на замразяване (един или два пълни месеца), системата ни автоматично го подновява.Да, можете. Абонаментът ще бъде подновен от датата, на която ви изтича текущата карта/абонамент. Това става автоматично от нашата система, което гарантира, че няма да загубите дни при подновяването. По този начин и ще сте сигурни, че няма да изпуснете датата на изтичане.Да, можете. Трябва само да кажете адреса на електронната си поща или телефонен номер, с който сте се регистрирали в Атлетик Фитнес.Можете да заредите кредите на картата си, с които да се възползвате от предлаганите от нас услуги – душ, кърпа, протеинов бар, масаж, карти, абонаменти и др.Всички карти са персонални и не могат да бъдат преотстъпвани. На нарушителите картите се анулират незабавно и им се отнема правото да станат отново клиенти на Атлетик Фитнес.Ако имате Годишен абонамент и доведете приятел или роднина, който си закупи Годишен абонамент, получавате един месец бонус към периода на абонамента ви.04Атлетик ФитнесУеб услугиСлед като сте се регистрирали на интернет страницата и сте в профила си:

  1. Натиснете бутона „Купи нов абонамент”.
  2. Изберете вашия фитнес клуб от падащото меню и натиснете „Продължи“.
  3. Изберете картата / абонамента си – Еднодневна карта, Месечна карта, Годишен абонамент и т.н., прочетете какво ви включва, изберете дата на стартиране и натиснете „Продължи“.
  4. Проверете дали правилно е избран желаният от вас продукт и ако това е така, изберте начин на плащане – с карта или на каса на EasyPay (ePay.bg) и натиснете „Плати“.

След като сте въвели данните за плащане, ще получите потвърждение за успешна покупка на електронната ви поща.Закупеният онлайн абонамент може да бъде активиран на рецепция в клубовете ни срещу представен документ за самоличност.Адресът на електронната поща и телефонът са ни необходими като начин за обратна връзка с клиентите ни. На електронната поща оставена на рецепция се получава напомняне за изтичане на абонамента, за да не изпуснете срока за подновяване. Също така, той служи като потребителско име за регистрация на интернет страницата ни.

Освен електронната поща, е необходимо предоставянето и на телефонен номер за обратна връзка с вас, когато това се налага.

Форма за абониране

Бъди Крачка Пред Другите!

Абонирай се за специалните ни оферти и бъди сред първите клиенти на Атлетик Уестпойнт!

    Затвори