loader image

По – лесно е, отколкото си мислите

Силно сърце и бели дробове. Стабилно кръвно налягане. Повишена издръжливост. Повече енергия. По-ниско ниво на холестерола. Спокоен сън. Редуциран риск от сърдечни заболявания. Способността да изкачвате стълби, без да оставате без въздух. Това са само някои от предимствата, на които ще се радвате, когато сте във форма…

И за да се постигне това, не са необходими безброй часове, прекарани в усилени тренировки. Необходими са само около 30 минути леки аеробни упражнения, 2-3 пъти седмично и ще се радвате на предимствата на здравословния начин на живот.

Позволете ни да ви помогнем да сте във форма

Каквото и да е фитнес нивото ви сега, нашите треньори ви очакват, за да ви върнат във форма. Те ще ви помогнат при поставяне на целите и ще подсигурят следването на най- подходящия възможен режим, който да ви доведе до желаните резултати. Не само това, но в Атлетик Фитнес, разполагате с богат и разнообразен избор от възможности да влезете във форма. Ходене, тичане, каране на колело, степ, катерене или можете да се включете в някоя от нашите групови тренировки.

И запомнете, това, да си във форма, не означава задължително да можеш да пробягаш маратон. Може просто да означава да имаш достатъчно енергия, за да риташ топка с децата в парка. Има много нива на физическа готовност и много начини да се постигнат.

Направете следващата крачка – присъединете се към Атлетик Фитнес днес.

Продължителност

60-90 минути

Тренировки

3-4 седмично

Натоварване

Средно