Голямата заблуда за Фитнеса!

Много хора бъркат фитнеса с вдигане на тежести, трупане на мускули, с плочки на корема, отслабване…

Да, това са част от упражненията, които се правят във фитнеса и резултатите, които се постигат. 

Но това не обхваща всичко.

За нас, в Атлетик – ФИТНЕСЪТ е преди всичко ЗДРАВЕ

right

ФИТНЕСЪТ Е

Физическа активност, която подобрява психическата и физическата форма.

wrong

ФИТНЕСЪТ НЕ Е

Физическа работа, Домакинска работа, Обикаляне по магазините

0
0
0
0


7-те принципа на Атлетик фитнес в подкрепа на мисията ни за ПОВЕЧЕ ХОРА. ПО-АКТИВНИ. ПО-ЗДРАВИ.

 • Вярваме, че физическото движение е здраве и затова сме се погрижили да осигурим достъпност и разнообразие от физически активности във всичките ни 11 фитнес клуба.

 • Услугите на Атлетик фитнес са достъпни, така че повече хора да имат възможност да са по-активни и по-здрави. Вярваме, че фитнесът е за хора от всякаква възраст, независимо от физическата им форма. Всеки би имал полза да бъде по-активен и е възможно да постигне резултати във физическо и психическо развитие.

 • За 25 години успяхме да се наложим като експерти във фитнес индустрията, така че всички желаещи да се присъединят към семейството на Атлетик Фитнес да се чувстват в сигурни ръце.

 • Знаем, че посещавате клубовете ни, заради хората в тях, а не заради самите уреди. Затова ценим връзката между хората и се грижим за социалните активности наравно с физичексите активности.

 • За да постигнем заедно резултатите, знаем че ключов фактор е да се изгради устойчивост на навика и затова подкрепяме всички членове в семейството на Атлетик по пътя на постигнето на желаните резултати.

 • За да постигнете атлетичност, хармония между духа и тялото, продуктивност и все пак да се забавлявате, държим да има разнообразие от иновативни уреди и групови тренировки – предлагаме над 50 групови тренировки, до които имате неограничен достъп като членове на Атлетик Фитнес.

 • Не на последно място, за да се чувсвате като у дома си в клубовете на Атлетик Фитнес, сме ви осигурили всичко необходимо за физическата и социална активност – безплатен паркинг, сауна, душ, wi-fi, място за работа и срещи.

Какво казват трениращите за Атлетик Фитнес?


„Страхотна верига, техен клиент съм от три години – изключително точно отношение, залите са супер, инструкторите са на много високо ниво, препоръчвам!“

– Евгени Я.


„Перфектно място за спортуващите, всичко е много добре замислено и нямам никакви забележки. Съблекалните са много добри, чистотата е на високо ниво. Нямам никакви забележки. Единствено споделения паркинг с Лидл понякога е проблем, но се преживява.“

– Жени Ж.


„Много ми харесва да тренирам и Атлетик е идеалното място за мен.“

– Владимир К.

Абонамент за новини и промоции

сега може да научавате първи за нашите активности

Абониране за актуални новини и промоции от Атлетик Фитнес

  Имена*

  Телефон*

  E-mail*

  Контакти централен офис на Атлетик Фитнес

  София
  ул. „Лъчезар Станчев“ 5
  Софарма бизнес тауърс, кула А, ет. 4

  Работно време:
  Понеделник – петък: 09:00 – 17:30 ч.

  концепция и дизайн