loader image

Ако си търсиш нова интересна и интензивна тренировка, която да изгаря много калории и да ти дава много енергия, днес ще те запознаем с един много подходящ за теб вариант – Steel Tonic.

Ето какво представлява и защо да го пробваш.

Груповата тренировка с групова енергия

Това е тренировка, която включва всички от най-добрите страни на груповите тренировки – пред теб има инструктор, който да те мотивира и да те кара да надминаваш себе си с всяко упражнение, заобиколен си от хора със същата мотивация като теб, забавляваш се и даваш всичко от себе си.

Когато се записваш за такъв час, си осигуряваш не само добро физическо натоварване, но и различно преживяване. Там можеш да отидеш с приятели и заедно да тренирате или да създадеш напълно нови познанства. А накрая ще се върнеш с усмивка на лице, защото си си прекарал страхотно и знаеш, че си се погрижил за себе си по един необичаен начин.

Натоварване за цялото тяло

По време на тренировката ще се поизпотиш на интензивни упражнения за цялото тяло, с преобладаване върху долната част, която обикновено има нужда от най-много работа така или иначе. Често се използва степер, който допълнително да те затрудни и да вмъкне още повече разнообразие в движенията. Инструкторът ще направи изгарянето на калориите забавно, като те кара да подскачаш, да ръкомахаш и да се отървеш от всичко лошо – от мазнините до неприятните мисли.

Мотивираща музика

За тази тренировка подбираме специална музика, която най-добре да дава тон на движенията и да бъде в синхрон с интензивността и зареждащата енергия на Steel Tonic. Така не само ще можеш да се ориентираш по нея как да броиш стъпките си, но и още повече ще си повишиш настроението.

Сила и тонус

Името Steel Tonic говори само по себе си. Първата дума перфектно описва това, което ще ти донесе тренировката – стоманена сила и стегнатото тяло, за което всички си мечтаем.

Но резултатите, които ще забележиш след тази тренировка, няма да се ограничат само до сваляне на килограми. Наред с това ще изпиташ и значително повишаване на тонуса и настроението си. Енергичният характер на упражненията  ще създаде зареждаща атмосфера. Това ще бъде цялостен „тоник“ за тялото и ума ти.

Позитивна промяна

Всяка тренировка може да доведе до положителна промяна за тялото ти. Но ако разнообразяваш начините ти за раздвижване, ще забележиш дори по-големи резултати. Мускулите лесно привикват към едно и също нещо, затова проявявай изобретателност. В добавка и смелост да се записваш за занятия, които ще те предизвикат по нов начин и ще те запознаят с нови стилове и техники за тренировки.

Светът на фитнеса главно се върти около залата, но не се ограничава само с това. Намери начин да съчетаваш традиционните тренировки с нестандартните. Добавяй повече неща към рутината си, за да се наслаждаваш на всякакви преживявания по пътя си към перфектната фигура. Никога не знаеш какво ще ти хареса най-много, ако не експериментираш.

Steel Tonic определено е различен начин да постигнеш познатата на всички цел – да свалиш ненужните килограми и да оформиш фигурата си. Можеш да се възползваш от тази групова тренировка в клубовете на Атлетик Фитнес. Провери най-близката до теб зала и кога се провежда занятието там. Отдели си времето за себе си и после се наслаждавай на резултатите.